Linkki Jyväskylä ry

Linkki on keväällä 2006 perustettu tietotekniikan pääaineopiskelijoiden ainejärjestö, jonka keskeisemmät tavoitteet käsittävät niin opiskelijoiden aseman valvonnan ja kehittämisen kuin myös erinäisten opiskelu- ja vapaa-ajan tapahtumien järjestämisen. Linkin toiminnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.Yhteistyökumppaneina Linkin toiminnassa ovat monet alan organisaatiot, tietotekniikan laitos, informaatioteknologian tiedekunta ja useat eri ainejärjestöt niin Jyväskylän yliopistosta kuin myös lukuisista muista yliopistoista ympäri Suomen. Kontakteja pyritään myös aktiivisesti kehittämään ja täten luomaan tietotekniikan opiskelijoille hyvät mahdollisuudet saamaan yhteyksiä yrityksiin jo opiskeluaikana.

Linkin toimintaa

Linkki järjestää tietotekniikan opiskelijoille lukuisia opiskelu-, bile-, liikunta- ja muita vapaa-ajan tapahtumia. Tapahtumat sisältävät esimerkiksi varmasti jokaiselle opiskelijalle unohtumattomat fuksiaiset, excursiot, sitsit ja saunaillat. Liikunnalliselta puolelta taas löytyy mm. sählyvuoro, fuksiliikunnat ja muut erilaiset liikuntatapahtumat.

Tietotekniikan opiskelijoilla on käytössään myös opiskelijatila, jonka viihtyvyydestä Linkki vastaa. Tilassa on mahdollista lukea lehtiä, pelata Xbox 360:lla, juoda kahvia/teetä ja tietysti saada apua opintoihin. Opiskelijatilassa on myös luettavissa luentomonisteita, alaan liittyvää kirjallisuutta sekä tietysti vapaassa käytössä ovat uudet tietokoneet.

Jäsenyys

Varmistaaksesi paikkasi Linkin toiminnassa voit liittyä Linkin jäseneksi täysin ilmaiseksi. Jäsenyyden merkiksi saat opiskelijakorttiisi tarran sekä oikeuden tilata Linkin sinimustat haalarit. Lisää tietoa Linkistä saat esimerkiksi www-sivuiltamme ja/tai IRCnetin puolelta olevalta IRC-kanavalta #linkki.jkl.

Vastaa