Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Fuksiaiset

27.9.2017 @ 17.00 - 23.00

On aika taas fuksiaisten!

 

Tämä on tapahtuma mitä kenenkään fuksin ei kannata missata:

 

Nyt on vihdoin aika opettaa fuksit tavoille ja katsoa kuka heistä oikeasti osaa pelata elämäm peliä!

Nyt erotellaan gamerit casuaaleista, kun kierretään erinäisiä minipelejä Jyväskylän keskustan tuntumassa. Tartu siis ohjaimeen, paina mitä tahansa näppäintä ja tee uusi piste-ennätys!

 

Teemana on siis pelit, eli fuksien on määrä pistää päälle jokin video-, lauta- tms.peliin liittyvä skin. Tällä kertaa skinit eivät ole vain kosmeettisia, vaan voivat myös vaikuttaa onnistumiseesi.

 

Kierroksella tulee vastaan useita minibosseja, joita varten on hyvä sanoa vihjeenä: lahjukset yleensä laskevat vaikeustasoa tavoitellessasi parasta tulosta. Joskus pitkässä nurmikossa kulkiessasi on myös mahdollista törmätä joihinkin äärimmäisen harvinaisiin suurempiin satunnaiskohtaamisiin. Kukistamalla (lahjomalla) nämä voit ansaita vielä ylimääräisiä pisteitä!

Älä huoli kuitenkaan, sillä alueella valvoo myös pelastava enkeli, joka käyttää parannusloitsua, mikäli tarve vaatii. Suositeltavaa on kuitenkin ottaa myös omia parannusjuomia mukaan.

 

Peli ei vaadi ennakkotilausta.

Pikamatkusta oman ainejärjestösi Start Zonelle klo 17:00

Ynnä&Linkki: MaA- ja MaD-rakennuksien välistä

 

Jatkoina toimii Arcade-luola Escape, jonne siirtyminen tapahtuu noin klo 22 aikoihin, rastiradan jälkeen. Alussa saamallasi pelimerkillä pääset sisään ja talletat ylimääräiset esineesi ilmaiseksi. (Hox! Max carry weight!)

 

lyhyesti:


MITÄ: Fuksiaiset!
MISSÄ: MaA- ja MaD-rakennuksien välistä
MILLOIN: 27.9. klo 17-22
PUKUKOODI: Pelit!
MIKSI: Fuksit tuli.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
27.9.2017
Aika:
17.00 - 23.00