Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kevätlanit 17.-19.2

17.2.2017 @ 14.00 - 19.2.2017 @ 15.00

Vuosi 2017 etenee ja lanitapahtumat lähestyvät.

Linkin lanikausi avataan 17.-19.2. Kortepohjan Lillukassa perinteisillä kevätlaneilla. Kaksi viikkoa tästä eteenpäin järjestetään vielä suurempi lanitapahtuma Instanssi, joten kyllä nyt tietokoneiden ystäviä hellitään.

Luonteeltaan tapahtumat ovat hieman erilaisia. Instanssi on laajempi, mielenkiintoisia esityksiä ja kompoja sisältävä digitaalisen tekemisen demoparty, jota voi suositella etenkin nuoremmille opiskelijoille. Alasta saattaa nähdä uusia ulottuvuuksia ja saada uutta motivaatiota omaankin tekemiseen.

Instanssi lisäksi on pidetty pienempiä laneja syksyisin ja keväisin. Laneilla ei ole yhtä vahvasti erityistä ohjelmaa, vaan ne muodostuvat pitkälti sen mukaan mitä on haluttu tehdä. Yleisesti ottaen ne ovat keskittyneet hyvin vahvasti peleihin, mitä nyt välissä on saatettu pitää jokunen humoristinen grafiikkakompo, jos muistettu on.

Peleistä suursuosikkeja ovat olleet mm. Team Fortress 2 (syksyllä parhaimmillaan 24 pelaajaa lanissa, kannattaa ladata jo etukäteen) ja Pro Pilkki. Etenkin yleisimpiin peleihin voi kuitenkin saada helpostikin porukkaa kasaan, kun vain vähän huutelee ja koittaa saada ihmisiä innostumaan. Hyvinä esimerkkeinä viime vuosien varrelta voisi mainita vaikkapa Enemy Territory (jonka paikan TF2 myöhemmin otti), Left 4 Dead 2, CS:GO, Dota 2, Factorio ja Rocket League.

Varustuksena laneille on hyvä ottaa tietokoneen lisäksi 5 metrin nettipiuha (langatonta laniverkkoa ei luultavasti ole) sekä pyyhe lauantai-illan saunaa varten. Alkoholia saa nauttia, mutta kohtuudella muiden lanitusta häiritsemättä.

Läppärin kanssa sohville istuskelemaan tai muuten vain hengailemaan sopii saapua ilmoittamattakin.

Huomion arvoista on myös, että seuraavat Linkin omat lanit tässä muodossa saatetaan pahimmillaan nähdä vasta 2018 syksyllä, sillä Lillukka menee remonttiin maaliskuussa. Jos Linkin perinteisen lanimeiningin näkeminen siis kiinnostaa, niin tätä tilaisuutta ei kannata missata.

Eli siis:

Lanit Lillukassa 17.-19.2.
Ota mukaan:
Tietokone
5m nettipiuha
Pyyhe

Ovet aukeavat perjantaina klo 14 (Apukädet tervetulleita)
La A-talon tilaussauna, naiset klo 18, miehet klo 19-21:30

Loppusiivous alkaa viimeistään klo 17 sunnuntaina

 

Linkki ilmoittautumiskantaan: https://goo.gl/forms/tzM3FHCBpxrCqMxQ2

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
17.2.2017 @ 14.00
Loppuu:
19.2.2017 @ 15.00