Linkin NHL12-turnaus

Huomio!

Jo perinteeksi muodostunut Linkin NHL12-turnaus järjestetään jälleen tänä syksynä. Turnauskaaviot, sarjataulukot ja pelitulokset rekisteroidään Challonge-palveluun. Voittaja ja mahdollisesti muilla tavoin ansioituneet virtuaalijäämaisterit palkitaan loppuvuodesta.

Ilmoittautuneet jaetaan kahteen lohkoon, joista osallistujamäärästä riippuen pääsee tietty osa pudotuspeleihin. Pudotuspelit pelataan tulos tai ulos -menetelmällä eli voittaja jatkoon. Finaalissa voittaja ratkaistaan paras viidestä -menetelmällä.

Turnaus pelataan hardcore ja superstar tasoilla. Voittajalle kaksi pistettä ja tasurista molemmat pelaajat saavat pisteen. Jatkoaikana single 4 vs 4 -asetus. Kotijoukkueena Challonge-palvelussa peliparin ylempi joukkue. Joukkueet arvotaan kolme kertaa satunnaisesti. Allstars-joukkueen sattuessa paikalle, jatketaan arvontaa joukkue kerrallaan, kunnes eteen tulee käypä joukkue.

Linkin NHL12-turnaus

Description:

Ilmoita kommenttikentässä joukkueesi nimi

Registration opens at 26-09-2014 08:00

Registration closes at 09-10-2014 23:59

Registered Users:

 1. jajokank
 2. julasani
 3. sahauusi
 4. sajuviit
 5. vikaauvi
 6. hesahave
 7. hyder
 8. anjohaav
 9. vijovaha
 10. tomakesk
 11. esilhuht
 12. kaauhoik
 13. atalsalm

Registration is currently closed.

Vastaa