Kesämiitti 10.-12.7.

Ja jos joku irkkaa salaa, niin antaa v**** palaa, sillä nythän on Linkin… KESÄMIITTI!!1 Monen vuoden kokemuksella on empiirisesti todistettavasti todistettu, että Linkin kesämiitti totta tosiaan on kuin onkin kesän kohokohta ja siten myös mitä parhain tapahtuma. Kivaa on varmasti, sen voimme luvata.


Tämän vuoden päivämääräksi on valikoitunut heinäkuun toinen viikonloppu eli 10.-12.7.. Tämä päivä määrä on suotavaa siis merkitä kalentereihin jo nyt, ja suunnitella lomat sen mukaan.

Miitti pidetään jälleen loistavaksi todetussa, Saarijärvellä sijaitsevassa Erämaan jokituvassa, Jokimaan erätuvassa, mitä näitä nyt on… Linkin kesämiitti on tapahtuma, jossa pääset viettämään laatuaikaa kanssalinkkareiden kanssa rennossa ympäristössä. Sauna on päällä koko päivän ja järvi helpottaa paahtavan auringon kuumuudelta. Mitään erityistä ohjattua ohjelmaa ei välttämättä ole mutta puitteet kaikelle kivalle kyllä.

Paikan päällä on 12 punkkaa sekä jokunen patja. Suosittelemme pakkaamaan mukaan esimerkiksi retkipatjan, jos makuupaikat loppuvatkin kesken. Kovimmat eräjormat voivat liittyä tuvan viereen ilmestyvään telttakommuuniin oman telttansa kansssa.

Linkki järjestää paikalle jotain pientä purtavaa, mutta viikonlopusta selvitäkseen on enemmän kuin suotavaa tuoda mukaan myös omaa evästä. Tuvasta löytyy jääkaappi, jonne kylmätuotteet voi säilöä. Ruokaa voi valmistaa tuvan keittiössä tai grillikatoksessa, jossa mieltä ja ruokaa lämmittävä roihu ilahduttanee meitä läsnäolollaan läpi viikonlopun.

Alla on tapahtuman virallinen ilmoittautumislista. Hyvän ja huonon huumorin lisäksi ilmoitathan kommenteissa, mikäli sinulla on käytössä auto. Transportaatio paikan päälle tapahtuu omin kustannuksin ja kimppakyydein. Täytäthän myös tietosi kyytitaulukkoon, jonka avulla sumpliminen helpottuu entisestään.

TL;DR

 • Kesämiitti 10.-12.7.
 • Tosi kivaa, tule mukaan
 • Paikalle kimppakyydein, ilmoita autostasi
 • Omaa sapuskaa mukaan.
 • Ilmoittaudu alle

Facebook-event

Kesämiitti 2015 - linkkarit

Description:

Kesän paras tapahtuma

Registration opens at 10-05-2015 12:00

Registration closes at 08-07-2015 23:59

Registered Users:

 1. josalatt
 2. julMaz
 3. mihekuhn
 4. sahauusi
 5. olmalait
 6. anjohaav
 7. hajoviin
 8. jajokank
 9. jasavilh
 10. mamiahin
 11. hniemi
 12. sajuviit
 13. rihavalt
 14. Kowry
 15. anjulaur
 16. aneepohj
 17. eeoshyyr
 18. eemarant
 19. jojamapy
 20. hememavu
 21. anhekalm
 22. tapaalto
 23. sijoseha
 24. makavenh
 25. mijumant
 26. sasakinn
 27. mialhoma
 28. anjolaat
 29. mimasjob
 30. saelmarj

Registration is currently closed.

 [linkki-form event_id=40]

Vastaa