Jäsenyys

Jäsenenä olet oikeutettu moniin rientoihin, haalareihin sekä moneen muuhun. Linkin jäsenenä saat olla
myös muidenkin ainejärjestöjen jäsen. Yhdistyksemme säännöt tunnustavat kolme erilaista jäsenlajia, eli varsinaisen jäsenyyden, kannattavan jäsenyyden sekä kunniajäsenyyden. Pähkinänkuoressa ja mutkat suoristaen

  • varsinaiset jäsenet ovat opiskelijoita
  • kannattavat jäsenet ovat kiinnostuneita kannattamaan yhdistyksen toimia sekä tarkoitusperiä ja
  • kunniajäsenet ovat nimensä mukaisesti tehneet jotain sellaista, että yhdistys on heitä halunnut kunnioittaa ja muistaa.

Liittyminen

Alla on ohjeet liittymiselle eri jäsenlajeillemme. Ongelmien tai kysymysten noustessa voit ottaa yhteyttä vaikka yhdistyksen puheenjohtajaan sähköpostitse pj (at) linkkijkl.fi.

Varsinaiseksi jäseneksi voit liittyä painamalla alla olevaa nappulaa.

Liity Linkin jäseneksi!

Kannattavaksi jäseneksi

Linkin kannattajajäseneksi voit liittyä lähettämällä sähköpostilla (alumnivastaava@linkkijkl.fi) seuraavat tiedot:

Täydellinen nimesi, eli sukunimi ja kaikki etunimet.
Sukupuolesi.
Sähköpostiosoitteesi.
Valmistumisvuosi.
Tutkinto.
Asuinpaikkasi.
Viimeisin työpaikkasi.
Kannattajajäsenyyden hinta on 30 euroa/vuosi. Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisen jälkeen.

Kunniajäseneksi ei liitytä, vaan yhdistyksen kokous kutsuu yhdistyksen sääntöjen kohdan 3. ilmoittamalla tavalla esitetyn ja hyväksytyn henkilön, jonka jälkeen hyväksytty henkilö kutsutaan yhdistyksen kunniajäseneksi. Yhdistyksen kokous on syyskokouksessa 2015 hyväksynyt ensimmäisten kunniajäsenten kutsumisen yhdistykseen.

Mikäli mielestäsi tiedät/tunnet henkilön, joka mielestäsi olisi oikeutettu kunniajäsenen asemaan, ilmoita asiasta hallitukselle. Ilmoittaja on vastuussa kunniajäsenehdokkaan yhteystietojen hankkimisesta.