ūü§Ė Fuksiaiset 27.9. klo 16.30

27.9.2023

16:30:00

Missä? // Where?

Jyväskylän satama

Tietoa tapahtumasta // About the event

Syksyn paras fuksitapahtuma eli FUKSIAISET on jo l√§hes t√§√§ll√§! Fuksit p√§√§sev√§t osoittamaan kykyns√§ suorittamalla rasteja ja hurmaamalla rastinpit√§j√§t. Fuksiaisten teemana t√§n√§ vuonna on futurismi, pukeuduthan siis s√§√§h√§n sopivasti sek√§ teeman mukaisesti!

Fuksiaiset alkavat satamasta suuren Jyv√§skyl√§-kyltin l√§heisyydest√§ keskiviikkona 27.9. klo 16.30. Kannattaa varata mukaan my√∂s jotakin, jolla voit lahjoa rastinpit√§j√§t antamaan kierroksen parhaat pisteet juuri teid√§n joukkueelle. Voittajajoukkueelle on luvassa toki palkinto. ūüŹÜ

Rastikierroksen j√§lkeen jatketaan Club Escapeen, jonne p√§√§see ilmaiseksi maalista saatavalla haalarimerkill√§.ūüíÉūüēļ

Fuksiaiset on fuksivuoden kohokohta jonka voit kokea vain kerran, joten t√§t√§ tapahtumaa et halua missata! ūü•≥

Tl;dr:

Mit√§: FuksiaisetūüéČ
Missä: Lähtö satamasta Jyväskylä-kyltin läheisyydestä
Milloin: Keskiviikkona 27.9. klo 16.30
Muuta: Muistathan teeman (futurismi) ja sään mukaisen pukeutumisen!

Šē¶ ē ‚ÄĘŠī•‚ÄĘ ĒŠē§

Linkki Jyväskylä Ry Tietosuojaseloste

Jäsenrekisteriseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Linkki Jyväskylä ry:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.05.2018. Päivitetty 24.1.2019. Päivitetty 24.1.2020.

 1.  
 1. Rekisterinpitäjä
  Linkki Jyväskylä ry / IT-Tiedekunta
  PL 35 (Agora)
  40014 Jyväskylän yliopisto
 2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
  Linkki Jyväskylä ry:n sihteeri (sihteeri@linkkijkl.fi) ja Linkki Jyväskylä ry:n webmaster (webmaster@linkkijkl.fi)
 3. Rekisterin nimi
  Yhdistyksen jäsenrekisteri.
 4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on rekisterinpitäjän oikeutettu etu (jäsenyys).
  Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito jäseniin, sekä jäsenyyden tarkistaminen, silloin kun sitä vaaditaan (esim. Sääntömääräinen kokous).
  Tietoja ei k√§ytet√§ automatisoituun p√§√§t√∂ksentekoon tai profilointiin. Yhdistyslain mukaan yhdistyksen hallituksen on pidettaŐąvaŐą jaŐąsenistaŐą luetteloa.
 1. Rekisterin tietosisältö
  Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yhteystiedot (sähköpostiosoite), kotipaikkakunta
 2. Säännönmukaiset tietolähteet
  Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan jäseneltä www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä tai tapaamisessa.
 3. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
  Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille.
 4. Rekisterin suojauksen periaatteet
  Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden henkilöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.
 5. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
  Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa.
 6. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
  Rekisteriss√§ olevalla henkil√∂ll√§ on oikeus pyyt√§√§ h√§nt√§ koskevien henkil√∂tietojen poistamiseen rekisterist√§ (‚ÄĚoikeus tulla unohdetuksi‚ÄĚ). Niin ik√§√§n rekister√∂idyill√§ on muut¬†EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet¬†kuten henkil√∂tietojen k√§sittelyn rajoittaminen tietyiss√§ tilanteissa. Pyynn√∂t tulee l√§hett√§√§ kirjallisesti rekisterinpit√§j√§lle. Rekisterinpit√§j√§ voi pyyt√§√§ tarvittaessa pyynn√∂n esitt√§j√§√§ todistamaan henkil√∂llisyytens√§. Rekisterinpit√§j√§ vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa s√§√§detyss√§ ajassa.

Beep boop?

(Varmistamme etteivät botit tule kanavalle)