JM-kyykkä la 4.2.

4.2.2023

11:00:00

Missä? // Where?

Mattilanniemi

Tietoa tapahtumasta // About the event

– in English below –

Ynnä, Linkki ja Radikaali järjestävät tänäkin vuonna Akateemisen Kyykän JM-kilpailun, jossa ainejärjestöjen edustusjoukkueet ja muut Jyväskylän kovimmat kyykkätiimit kisaavat maineesta ja mammonasta (eli legendaarisesta kiertopokaalista). Turnaus pidetään Mattilanniemessä lauantaina 4.2. klo 11 alkaen. Itse pelit alkavat klo 12.

Turnauksessa noudatetaan Akateemisen Kyykän MM-kisojen sääntöjä, joihin voi tutustua osoitteessa http://www.kyykka.fi/säännöt.

Turnaus tulee kustantamaan osallistuville joukkueille vaivaiset 8€ eli vain 2€ per henkilö.

Myös katsojat ovat tervetulleita mukaan turnaukseen nauttimaan kyykkätunnelmasta ja kannustamaan suosikkijoukkueensa voittoon! Katsojille paikalla pyöriminen ei maksa yhtikäs mitään! Lisäksi tapahtumassa on jaossa myös ilmaista makkaraa TEKin piikkiin !

Turnauksen voittajalle on myös perinteitä kunnioittaen luvassa joukkuepaikka  Akateemisen Kyykän MM-kisoihin!

Joukkuepaikkojen myynti aukesi maanantaina, 23.1. klo 12:00ILMOITTAUTUMISOHJE:

Valitkaa joukkueelle yksi kapteeni, joka toimii samalla joukkueen yhteyshenkilönä. Kapteeni ilmoittaa koko joukkueen turnaukseen.

Kirjoita nimi, sähköposti ja puhelinnumero- kenttiin vain omat yhteystietosi, muiden joukkuelaisten tietoja ei tarvita. Kirjoita kommenttikenttään pelkästään joukkueenne nimi. Lasku turnauksesta lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin.

Tl;dr:
Mitä: JM-Kyykkäturnaus
Missä: Mattilanniemessä
Milloin: Lauantaina 4.2. klo 11
Mitä päälle: Haalarit ja lämmintä vaatetta
Mitä mukaan: kyykkäfiilis


//

Ynnä, Linkki and Radikaali organize the official ’Kyykkä’ tournament of Jyväskylä where a variety of student associations and other teams are competing for glory on the snowy field of kyykkä. The tournament takes place in Mattilanniemi on the 4th of February at 11am. The games will start at noon.

At the tournament we will be following the official rules of the World Championships of Academic Kyykkä.

Team tickets to this tournament cost 8€ for team (so only 2€ per person!). Viewers are also welcome to the event – for viewers the event is completely free!

The victorious team will be rewarded with an entry ticket to the World Championships of Academic Kyykkä!

Team tickets are available from Monday 23.1. at 12 am onwards on Ynnä’s website.


REGISTRATION INSTRUCTIONS:

Captain reports the entire team. Enter the name, email, and phone number of your team captain. Enter only the name of your team in the comment field. An invoice for the tournament will be sent to the captain’s email.


Tl;dr:
What: Kyykkä tournament
Where: Mattilanniemi
When: Saturday 4.2. at 11 o’clock
What to wear: Overalls and warm clothes
What to bring: kyykkä-spirit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Linkki Jyväskylä Ry Tietosuojaseloste

Jäsenrekisteriseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Linkki Jyväskylä ry:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.05.2018. Päivitetty 24.1.2019. Päivitetty 24.1.2020.

 1.  
 1. Rekisterinpitäjä
  Linkki Jyväskylä ry / IT-Tiedekunta
  PL 35 (Agora)
  40014 Jyväskylän yliopisto
 2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
  Linkki Jyväskylä ry:n sihteeri (sihteeri@linkkijkl.fi) ja Linkki Jyväskylä ry:n webmaster (webmaster@linkkijkl.fi)
 3. Rekisterin nimi
  Yhdistyksen jäsenrekisteri.
 4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on rekisterinpitäjän oikeutettu etu (jäsenyys).
  Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito jäseniin, sekä jäsenyyden tarkistaminen, silloin kun sitä vaaditaan (esim. Sääntömääräinen kokous).
  Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. Yhdistyslain mukaan yhdistyksen hallituksen on pidettävä jäsenistä luetteloa.
 1. Rekisterin tietosisältö
  Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yhteystiedot (sähköpostiosoite), kotipaikkakunta
 2. Säännönmukaiset tietolähteet
  Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan jäseneltä www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä tai tapaamisessa.
 3. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
  Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille.
 4. Rekisterin suojauksen periaatteet
  Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden henkilöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.
 5. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
  Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa.
 6. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
  Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa.

Beep boop?

(Varmistamme etteivät botit tule kanavalle)