Ynnän Appro

29.3.2023

17:00:00

Missä? // Where?

Lounaispuisto

Tietoa tapahtumasta // About the event

– in English below –

Vuosittainen poikkitieteellinen Ynnän approbatur on täällä taas! Tänäkin vuonna pääsemme kevään opintojen keskellä nauttimaan useiden baarien antimista appropasseja täytellen. Approjen alussa on myös lähdössä luvassa pelikorttiteemainen arvonta, jossa on mahdollisuus voittaa Kaalimadon tuotteita!

Tämä yksi Suomen vanhimmista approista alkaa taas Lounaispuistosta josta lähdetään kiertämään Jyväskylän keskustan eri baareja ja ravintoloita. Approt huipentuvat Club Escapessa Vaihtoehtoiset miesmallit -bändin tahtiin. Näitä kekkereitä et halua missata! Vaikka tapahtuma onkin Ynnän appro niin kaikki ovat poikkitieteellisesti tervetulleita!

Ennakkolipunmyynti aukeaa tiistaina 14.3. klo 14.00 ja sulkeutuu 28.3. klo 23.55! Mikäli et muista hankkia lippuasi ennakkoon, niin voit ostaa sellaisen lähtöpaikalta Lounaispuistosta.

Ennakkoliput: Yksilölippu = 8€, Ryhmälippu (max 4 hlö) = 30€
Liput lähdössä: Yksilölippu = 10€, Ryhmälippu (max 4 hlö) = 36€
Lähdöt: 17.00 ja 17.30. Appropasseja jaetaan klo 18.00 asti.

Suorituskortit palautettava ennen klo 23:00 Tenttaattoreille, jotka löytyvät Club Escapesta!

Linkki lipunmyyntiin!

Mitä? Ynnän Approbatur
Mikä teema? Pelikortit. Saa pukeutua teeman mukaisesti!
Missä lähtö? Keskiviikkona 29.3. Lounaispuistosta klo 17:00 & 17:30
Missä maali? Club Escapessa
Mitä maksaa ennakkoon? 8€ (yksilö) / 30€ (ryhmä)
Mitä maksaa lähtöpaikalla? 10€ (yksilö) / 36€ (ryhmä)
Miksi? Kevään paras tapahtuma ja tietysti poikkitieteellisesti!


//


It’s once again time for Ynnä’s annual interdisciplinary Approbatur! ’Approbatur’ (or ’appro’) are pubcrawl-type of events, during which you can collect stamps on a pass given to you at the beginning of the event: having collected enough, you’ll earn an overalls patch based on how many stamps you’ve collected (first year less, nth year more). At the beginning of this event you’ll also have a chance to win some raffle prices provided by ’Kaalimato’ :)

The event begins in ’Lounaispuisto’ at 5pm / 5:30pm (depending on your ticket) on Wed 29/3/ , and the official afterparty for the event will be in Club Escape (performing that night: the band ’Vaihtoehtoiset miesmallit’)! The theme of this year’s ’Ynnän Appro’ is ’Pelikortit’ (= playing cards) – you can dress accordingly! Note, that this event is Interdisciplinary: you don’t have to be a member of Ynnä to join :) Preliminary ticket sales end on Tue 28/3/ at 11:55pm!

Link for ticket sales (and for more info)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Linkki Jyväskylä Ry Tietosuojaseloste

Jäsenrekisteriseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Linkki Jyväskylä ry:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.05.2018. Päivitetty 24.1.2019. Päivitetty 24.1.2020.

 1.  
 1. Rekisterinpitäjä
  Linkki Jyväskylä ry / IT-Tiedekunta
  PL 35 (Agora)
  40014 Jyväskylän yliopisto
 2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
  Linkki Jyväskylä ry:n sihteeri (sihteeri@linkkijkl.fi) ja Linkki Jyväskylä ry:n webmaster (webmaster@linkkijkl.fi)
 3. Rekisterin nimi
  Yhdistyksen jäsenrekisteri.
 4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on rekisterinpitäjän oikeutettu etu (jäsenyys).
  Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito jäseniin, sekä jäsenyyden tarkistaminen, silloin kun sitä vaaditaan (esim. Sääntömääräinen kokous).
  Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. Yhdistyslain mukaan yhdistyksen hallituksen on pidettävä jäsenistä luetteloa.
 1. Rekisterin tietosisältö
  Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yhteystiedot (sähköpostiosoite), kotipaikkakunta
 2. Säännönmukaiset tietolähteet
  Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan jäseneltä www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä tai tapaamisessa.
 3. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
  Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille.
 4. Rekisterin suojauksen periaatteet
  Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden henkilöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.
 5. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
  Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa.
 6. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
  Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa.

Beep boop?

(Varmistamme etteivät botit tule kanavalle)