Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Accenturen etäworkshop

tammikuu 19 @ 16.00 - 17.30

Ensi viikon tiistaina (19.1.) on mahdollisuus osallistua Accenturen etäworkshoppiin, joka järjestetään zoomin kautta. Tapahtumaan ilmoittautuneille lähetämme ennen tapahtuman alkua linkin Zoom-videopalveluun. Tapahtumaan on rajoitettu määrä lippuja, joten kannattaa olla valppaana keskiviikkona 13.1. kello 12.00 kun ilmoittautuminen alkaa! Ilmoittautuminen tapahtuu Kide.app:in kautta.
 

 

Yksi Accenturen perusarvoista on Truly Human -ajattelu, jossa työntekijän hyvinvointi voidaan jakaa neljään osa-alueeseen: kehoon, mieleen, sydämeen ja sieluun. Yrityksen Truly Human- ajatuksen tarkoituksena on välittää työntekijöistä ja luoda sellainen työskentely-ympäristö, jossa on mahdollista saavuttaa ammatilliset ja henkilökohtaiset tavoitteet.

 

Tervetuloa kuuntelemaan 19.1. miten Truly Human -ajattelu näkyy Accenturella ja miten voit soveltaa ajattelutapaa myös opiskelujen aikana. Virtuaalitapahtuma koostuu workshopista, jonka vetää Accenture suomen People Experience & Leadership Development Lead ja Inclusion & Diversity Lead Henna Korpela. Tilaisuuden aikana on myös mahdollisuus kysyä avoimista harjoittelu- ja työpaikoista. Workshopin jälkeen laskeudumme yhdessä rentouttavaan VIRTA-wellbeing järjestämään etäjoogaan.

Tiedot

Päivämäärä:
tammikuu 19
Aika:
16.00 - 17.30