Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

”Anything but a cup” etävappusitsit!

huhtikuu 27 @ 17.00 - 22.00

Koronan estäessä lähitapahtumat, haluaa Linkki silti mahdollistaa kaikkien Vapunmielisten hauskanpidon ja juhlinnan. Mikäpä tähän parempi tapa, kuin järjestää etävappusitsit!
Eli ideana olisi että järjestämme Zoomin välityksellä paikan, jonne kaikki bilettäjät ja sitsejä kaipaavat voivat tulla juhlimaan ja laulelemaan yhdessä. Uskomme että paras tapa toteuttaa tämä on jakautua pieniin ryhmiin tiettyihin paikkoihin, joista sitten ryhmät ottavat yhteyden Zoom-tilaisuuteen. Tätä tapahtumaa varten olemme luoneet Telegram ryhmän, jossa voi etsiä itselleen sitsauspaikkaa tai ilmoittaa itse pystyvänsä ottaa vieraita sitsien ajaksi! Muistetaan kuitenkin jokaisessa sitsauspaikassa Jyväskylän henkilömääräsuositus sisätiloihin, joka tällä hetkellä on 6 henkilöä, äläkä lähde vierastamaan muille jos sinulla koronaoireita!
Teemana sitseissä on siis vappu, mutta halusimme lisämausteena kokeilla myös ”Anything but a cup” haastetta! Eli juoda saa vain esineistä, joita juomiseen ei normaalisti käytettäisi, esimerkiksi keittokauha. Asusteena sitseille suositaan haalareita ja vappuun liittyviä asusteita.
MITÄ: Linkin etävappusitsit
MISSÄ: Telegram https://t.me/joinchat/YaPZ3gZjQ2phY2U0 ja Zoom https://jyufi.zoom.us/j/62588243841 (Passcode: 487240)
MILLOIN: 27.4.2021 klo 17.00 ->
MIKSI: Koska sitsit on kivoja!

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 27
Aika:
17.00 - 22.00