Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ATK-YTR

1.8.2020 - 2.8.2020

ATK-YTR tulee taas, joten kerää hyttikaverisi ja valmistaudu käytäväsitsaamaan!

TiTOL ry eli Tietotekniikan opiskelijoiden liitto on jälleen kutsunut yhteistoiminnan nälkäiset linkkarit osallistumaan vuosittaiselle YhteisToimintaRisteilylle 1.-2.8.! Risteily pyritään järjestämään vallitsevan koronatilanteen puitteissa, sekä ajankohtaisia suosituksia noudattaen.

Risteily suuntaa perinteiseen tapaan Helsingistä kohti Viroa ja kustantaa 42€, sisältäen hyttipaikan 4 hengen hytistä, buffet-illallisen ja tapahtuman virallisen haalarimerkin. Huomioithan, että tähän ei sisälly yhteiskuljetusta Jyväskylästä Helsinkiin, vaan jokaisen osallistujan tulee hankkia oma kyydityksensä Helsinkiin sellaista tarvitessaan.

Ilmoittautuminen risteilylle on nyt auki ja se tapahtuu Google Formsin täyttämällä, joka löytyy täältä: https://tinyurl.com/ATK-YTR-ilmo

Risteilyn järjestäjille voi esittää hyttikaveritoiveita käyttämällä kaverien kesken yhtenäistä ”hyttikoodia”, jonka voi täyttää ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätietoja TiTOLin Facebook-tapahtuman postauksesta!

Lisätietoja tapahtumasta kokonaisuudessaan löytyy TiTOLin Facebook-tapahtumasta eli täältä: https://tinyurl.com/yasjzerc

sekä Linkin omasta Face-tapahtumasta täältä: https://tinyurl.com/Linkki-goes-YTR2020

Kannattaa klikata itsensä osallistuvaksi molempiin, jotta pysyy kärryiltä mahdollisista tilannepäivityksistä!

 

MITÄ: Yhteistoiminta risteilyä

MISSÄ: Helsingin ja Viron välisellä vesialueella

MIKSI: Meri kutsuu linkkaria

 

Tiedot

Alkaa:
1.8.2020
Loppuu:
2.8.2020