Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Syyspiknik

syyskuu 3 @ 17.00 - 22.00

Baarikierros on jouduttu perumaan, lue lisää linkkijkl.fi/korona. Baarikierroksen sijaan järjestämme Harjulla Linkin Syyspiknikin!

Vaikka baarikierros joudutaankin perumaan tai siirtämään myöhempään ajankohtaan, niin ei syytä huoleen! Suomen Ateenan (lue: Jyväskylän) syyskeli hellii meitä kaikkia ja näin ollen Linkki järjestää torstaina 03.09.2020 vaihtoehtoista toimintaa Harjulla Syyspiknikin muodossa. Piknik on oiva tilaisuus fukseille tulla tutustumaan niin uusiin kuin vanhempiin opiskelijoihin turvallisen tekemisen merkeissä ilman koronan muotoisia pilviä leijumassa uhkaavasti päidemme yllä.

Syyspiknikille on hyvä varata mieleisensä retkieväät, istuinalusta ja repullinen positiivista asennetta. Ohjelmaan on otettu vaikutteita mökkipihoilta tutuksi tulleista seurapeleistä mitään huikeita klassikkoja unohtamatta. Eli ei muuta kuin mölkkykäsi lämpöiseksi, reppu täyteen piknikherkkuja ja nokka kohti Harjua!

 

 

Tapahtuman yhteyshenkilönä toimii Linkin tapahtumavastaava Lauri Määttä, johon voi olla yhteydessä jos herää mitään kysyttävää tapahtumaan liittyen. Telegram: laurmaat

 

 

TAPAHTUMA ON OPPM (Oma pullo ja piknikeväät mukaan)

MITÄ: Linkin Syyspiknik

MISSÄ: Harjun portaiden vieressä

MILLOIN: Torstaina 3.9. Klo 17.00 alkaen

MIKSI: Fuksit tutuiksi toisilleen ja muille kanssalinkkareille! 🙂

ILMOITTAUTUMINEN: kide.app

 

 

Jos olet itse vähänkin flunssaisena, jätäthän tapahtuman välistä. Tapahtumissa noudatetaan yliopiston ja JYYn tapahtumajärjestämisen suosituksia, eli turvavälit ja pienemmät ryhmäkoot tulevat olemaan toistuva teema, eikä mahdollista kasvomaskien käyttösuositusta kannata hätkähtää, vaan tuoda oma mukanaan. Jos tapahtumassa on OMM-suositus, (Oma Maski Mukaan) katso ohjeet kasvomaskin oikea oppiseen käyttöön täältä (sivua alaspäin scrollaamalla löydät THL:n havainnollistavan videon): https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille.
Huomioithan, että koronan vuoksi tapahtumia saatetaan myös joutua perumaan nopeallakin aikataululla tai järjestämään muuttuvin erityisvalmisteluin, joten seuraathan Linkin viestintää!
Tutustuthan myös ainejärjestömme koronasivustoon: https://linkkijkl.fi/korona
Ilmoitathan esimerkiksi puheenjohtajallemme, jos sinulla on todettu koronaviruksen oireita tapahtuman jälkeen (sähköpostilla pj@linkkijkl.fi tai Telegrammilla @mandariine) niin voimme tarvittaessa tiedottaa anonyymisti muita tapahtumaan osallistuneita.

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 3
Aika:
17.00 - 22.00