Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

PERUTTU: Fuksiaiset (toistaiseksi)

syyskuu 30

Maailmanloppu voi viitata esimerkiksi seuraaviin asioihin: maailmankaikkeuden lopullinen kohtalo, erilaiset maailman loppumisen tavat kosmologiassa, Kotiteollisuuden albumi vuodelta 2013 (Wikipedia 2020). Tänä vuonna fuksiaisten teemaksi valikoitui maailmanloppu, joten päästä luovuutesi valloilleen ja tule Linkin fuksiaisiin näyttämään, miltä sinun versiosi maailmanlopusta näyttää!
Linkin fuksiaisissa suoritetaan rasteja, jotka sijaitsevat Jyväskylän keskustan läheisyydessä. Rasteja kierretään ryhmissä, joten pienestä kilpailuhenkisyydestä ja avoimesta mielestä on hyötyä! Huomaathan varautua siihen, että kyseessä on ulkoilmatapahtuma.
Linkki ilmoittautumiseen: https://kide.app/events/2ff722fc-0476-49ae-bc8f-7f91b2e16eb6
MITÄ: Linkin fuksiaiset
MISSÄ: Keskustan alueella (lähtö satama puistosta)
MILLOIN: Keskiviikkona 30.9 klo 16:00
MIKSI: Koska fuksiaiset tarvitsevat fukseja
TEEMA: Maailmanloppu
MITÄ MUKAAN: Säänmukainen varustus halutessasi, OPM

 

Jos olet itse vähänkin flunssaisena, jätäthän tapahtuman välistä. Tapahtumissa noudatetaan yliopiston ja JYYn tapahtumajärjestämisen suosituksia, eli turvavälit ja pienemmät ryhmäkoot tulevat olemaan toistuva teema, eikä mahdollista kasvomaskien käyttösuositusta kannata hätkähtää, vaan tuoda oma mukanaan. Jos tapahtumassa on OMM-suositus, (Oma Maski Mukaan) katso ohjeet kasvomaskin oikea oppiseen käyttöön täältä (sivua alaspäin scrollaamalla löydät THL:n havainnollistavan videon): https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille.

 Huomioithan, että koronan vuoksi tapahtumia saatetaan myös joutua perumaan nopeallakin aikataululla tai järjestämään muuttuvin erityisvalmisteluin, joten seuraathan Linkin viestintää! 

Tutustuthan myös ainejärjestömme koronasivustoon: https://linkkijkl.fi/korona

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 30