Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU: Fuksisauna

25.9.2020 @ 18.00 - 23.00

Tapahtuma ensisijaisesti fukseille!

 

Tapahtumaan on ilmoittautuminen.

Ilmoittautuminen alkaa 20.9 kello 12:00

Ilmoittautuminen tapahtumaan: https://kide.app/events/ea57d573-54c4-438e-b36e-6860a0016e8b

 

 

On aika taas laittaa kiukaat kuumaksi, on perinteisen fuksisaunan aika! Fuksisaunalla pääset tutustumaan muihin fukseihin ja nauttimaan mahtavasta illasta. Saunalle tuodaan pientä purtavaa ettei nälkä pääse yllättämään 🙂 ottakaa mukaan omaa suosikki saunajuomaa, uimahousut (paljuun ei mennä alasti), ja jonkin näköset släpsykät ettei lattia kastu täysin märäksi!

 

MITÄ: Fuksisauna

MISSÄ: Ilokiven sauna

MILLOIN: 25.9 kello 18:00-23:00

MITÄ MUKAAN: saunajuomista, uimahousut ja släbärit

 

Jos olet itse vähänkin flunssaisena, jätäthän tapahtuman välistä. Tapahtumissa noudatetaan yliopiston ja JYYn tapahtumajärjestämisen suosituksia, eli turvavälit ja pienemmät ryhmäkoot tulevat olemaan toistuva teema, eikä mahdollista kasvomaskien käyttösuositusta kannata hätkähtää, vaan tuoda oma mukanaan. Jos tapahtumassa on OMM-suositus, (Oma Maski Mukaan) katso ohjeet kasvomaskin oikea oppiseen käyttöön täältä (sivua alaspäin scrollaamalla löydät THL:n havainnollistavan videon): https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille.

 Huomioithan, että koronan vuoksi tapahtumia saatetaan myös joutua perumaan nopeallakin aikataululla tai järjestämään muuttuvin erityisvalmisteluin, joten seuraathan Linkin viestintää! 

Tutustuthan myös ainejärjestömme koronasivustoon: https://linkkijkl.fi/korona

 

Tiedot

Päivämäärä:
25.9.2020
Aika:
18.00 - 23.00