Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Fuksisitsit

syyskuu 22 @ 17.00 - 21.30

On aika tutustuttaa fuksit sitsikulttuuriin! Sitseillä lauleskellaan, tutustutaan uusiin ihmisiin ja pidetään hauskaa!
Sitseille on yleensä jonkin sortin teema, mitä noudatetaan sitseillä. Teeman mukaan pukeudutaan sitseille. Pukeutumisvinkkejä voi saada tutoreilta tai vanhemmilta opiskelijoilta.
Teemana tällä kertaa on: lempi tv-sarja
Oletko aina halunnut pukeutua kuin Game of Thronesissa? Haluatko syödä sitseillä kuin Joey kiitospäivä aterialla? Nyt sinulla on mahdollisuus näyttää muille mikä on lempi tv-sarjasi!
Tapahtumapaikkana toimii Tilia
Sitsit aloitetaan 17:00 ja päätetään 21:30
 
Lipunmyynti alkaa 8.9 kello 12:00 ja päättyy 15.9 kello 12:00
Linkki lipunmyyntiin: https://kide.app/events/7471e550-5cd9-4d46-94f0-5cae80c2900c

Jos olet itse vähänkin flunssaisena, jätäthän tapahtuman välistä. Tapahtumissa noudatetaan yliopiston ja JYYn tapahtumajärjestämisen suosituksia, eli turvavälit ja pienemmät ryhmäkoot tulevat olemaan toistuva teema, eikä mahdollista kasvomaskien käyttösuositusta kannata hätkähtää, vaan tuoda oma mukanaan. Jos tapahtumassa on OMM-suositus, (Oma Maski Mukaan) katso ohjeet kasvomaskin oikea oppiseen käyttöön täältä (sivua alaspäin scrollaamalla löydät THL:n havainnollistavan videon): https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille.

Huomioithan, että koronan vuoksi tapahtumia saatetaan myös joutua perumaan nopeallakin aikataululla tai järjestämään muuttuvin erityisvalmisteluin, joten seuraathan Linkin viestintää!
Tutustuthan myös ainejärjestömme koronasivustoon: https://linkkijkl.fi/korona

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 22
Aika:
17.00 - 21.30