Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Liikuntavuoro does frisbeegolf

20.9.2020 @ 10.00 - 13.00

Liikuntavuorolla tällä kertaa luvassa frisbeegolfia Tuomiojärven radalla! Lähdetään niin sanotusti katsomaan, kuka linkistä osaa heittää ja kenellä on vielä kehitettävää. Mutta pääpaino on vaan yhdessä liikkumisesta ja hauskanpidossa! Starttaillaan tuokkarin radalla treenikorin vierestä kello 10:00, Treenikori ja ensimmäinen väylä löytyy rantalentopallokentän takana, nähdään siis siellä! Suosittelen ottamaan mukaan frisbeegolf kiekot, sään kestävän varustuksen ja pyyhkeen jolla voi kuivata kiekon.

Lisätietoja saa Telegramista laurmaat tai tapahtuma@linkkijkl.fi

 

Mitä: Frisbeegolf

Missä: Tuomiojärven frisbeegolf rata

Milloin: 20.9 kello 10:00 alkaen

Miksi: Pitää tietää, kuka heittää parhaiten

 

Jos olet itse vähänkin flunssaisena, jätäthän tapahtuman välistä. Tapahtumissa noudatetaan yliopiston ja JYYn tapahtumajärjestämisen suosituksia, eli turvavälit ja pienemmät ryhmäkoot tulevat olemaan toistuva teema, eikä mahdollista kasvomaskien käyttösuositusta kannata hätkähtää, vaan tuoda oma mukanaan. Jos tapahtumassa on OMM-suositus, (Oma Maski Mukaan) katso ohjeet kasvomaskin oikea oppiseen käyttöön täältä (sivua alaspäin scrollaamalla löydät THL:n havainnollistavan videon): https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille.
Huomioithan, että koronan vuoksi tapahtumia saatetaan myös joutua perumaan nopeallakin aikataululla tai järjestämään muuttuvin erityisvalmisteluin, joten seuraathan Linkin viestintää!
Tutustuthan myös ainejärjestömme koronasivustoon: https://linkkijkl.fi/korona

Tiedot

Päivämäärä:
20.9.2020
Aika:
10.00 - 13.00