Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Linkin Game Jam

23.4.2020 @ 8.00 - 17.00

Linkin Game Jameissä ideana on tehdä yksin tai pienessä ryhmässä tietokonepeli. Peliä on aikaa tehdä muutama päivä, jonka jälkeen se täytyy palauttaa arvosteltavaksi. Pelit arvostellaan ja kärkikolmikolle on luvassa huimia palkintoja! 😉

Minkälaisen pelin sitten tekisitte, mitä rajoituksia pelille on?

8.5 kello 18:00 ilmoitamme pelille teeman, mitä täytyy noudattaa peliä tekiessä. Teema randomisoidaan useiden eri teemojen joukosta livestreamissä. Peli saa olla maksimissaan 1 gb kokoinen. Pelit palautetaan zip-tiedostona itch sivustolle. Linkki pelin palautussivulle on kuvauksen lopussa. Sivustolle täytyy tehdä käyttäjätunnus, että pystyt palauttamaan pelin. Halutessasi voit käyttää GitHub-käyttäjääsi. Pelin voi tehdä Windows/Linux/Mac Os käyttöjärjestelmille. Valmista peliä ei saa palauttaa, vaan täytyy tehdä uusi peli Game Jamien aikana! Ryhmän koko saa olla 1-3 henkilöä, jos kumminkin teitä on enemmän niin ilmoita siitä tapahtuma@linkkijkl.fi osoitteeseen. Pelimoottorin valintaa ei ole rajattu, voit käyttää esimerkiksi Jypeli, Unity, Godot, Unreal Engine.

Kuulostaako vaikealta? Ei hätää, koska jamien aikana toisista linkkareista löytyy varmasti apua pelin tekemiseen. Discordiin muodostetaan puhekanavia, mistä voi käydä etsimässä vinkkejä pelin tekemiseen. Ehkä aikaan saadaan myös livestreamiä, kun pistetään AstiaPeli vol2 pystyyn.

Kuka teki sitten parhaan pelin? Paras peli palkitaan tiistaina 12.5 kello 18:00 discordin livestreamistä sekä ilmoitus voittajasta ilmoitetaan myös linkin Telegram kanavalle. Peliä arvostelevat kaikki linkkarit, eli jokainen linkkari voi äänestää parasta peliä halutessaan. Game jameille on saatu myös ulkopuolisia tuomareita arvostelemaan pelejä.

 

Linkki palautuksille: https://itch.io/jam/linkingamejam

 

Game Jameillä ei välttämättä tarvitse koodata. Tule paikalle seuraamaan mitä oheisohjelmaa on keksitty Game Jameille!

Ohjelma: To be announced

8.5  Mysteeri

9.5 Mysteeri

10.5 Mysteeri

12.5 Mysteeri

 

 

MITÄ: Linkin Game Jam

MISSÄ: Näyttöpäätteellä

MILLOIN: 8.5 kello 18:00 – 10.5 kello 18:00

MIKSI: Steamissä ei ollu mitään hyviä pelejä ja oon jo kynäris global elite

MITEN: koodia?

 

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
23.4.2020
Aika:
8.00 - 17.00