Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

MatLu pesäpalloturnaus

16.9.2020 @ 16.00 - 22.00

Muisteletko kultaisia aikoja, milloin liikunta oli hauskaa vipeltämistä sinne tänne ja ei ollut huolta mistään. Muistatko kun löit ensimmäisen kerran pesiksessä kunnarin? Linkki Jyväskylä ry muiden matlu-järjestöjen kautta järjestää pienimuotoisen pesisturnauksen! Tule siis mukaan lyömään kunnareita ja nauttimaan hyvästä seurasta! Nähdään pelikentillä
Lähdet sitten pelaamaan pesistä tai kannustamaan linkkareita tai liityt aftergameille niin kaikki ovat tervetulleita, muista vaan ottaa liikuntavermeet mukaan jos pelaat ja kaikille ohjeeksi ottaa mukaan omaa suorituskykyä parantavaa juomaa, mitä se ikinä onkaan.
Jos jokin tapahtumassa mietityttää, niin otahan yhteyttä TG @laurmaat
MITÄ: Pesistä
MISSÄ: yrttisuon kentällä
MILLOIN: 16.9 kello 16:00 alkaen
MITÄ MUKAAN: urheiluvarusteet pelaamiseen ja hyvää urheilujuomaa
Jos olet itse vähänkin flunssaisena, jätäthän tapahtuman välistä. Tapahtumissa noudatetaan yliopiston ja JYYn tapahtumajärjestämisen suosituksia, eli turvavälit ja pienemmät ryhmäkoot tulevat olemaan toistuva teema, eikä mahdollista kasvomaskien käyttösuositusta kannata hätkähtää, vaan tuoda oma mukanaan. Jos tapahtumassa on OMM-suositus, (Oma Maski Mukaan) katso ohjeet kasvomaskin oikea oppiseen käyttöön täältä (sivua alaspäin scrollaamalla löydät THL:n havainnollistavan videon): https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille.
Huomioithan, että koronan vuoksi tapahtumia saatetaan myös joutua perumaan nopeallakin aikataululla tai järjestämään muuttuvin erityisvalmisteluin, joten seuraathan Linkin viestintää!
Tutustuthan myös ainejärjestömme koronasivustoon: https://linkkijkl.fi/korona

Jos olet itse vähänkin flunssaisena, jätäthän tapahtuman välistä. Tapahtumissa noudatetaan yliopiston ja JYYn tapahtumajärjestämisen suosituksia, eli turvavälit ja pienemmät ryhmäkoot tulevat olemaan toistuva teema, eikä mahdollista kasvomaskien käyttösuositusta kannata hätkähtää, vaan tuoda oma mukanaan. Jos tapahtumassa on OMM-suositus, (Oma Maski Mukaan) katso ohjeet kasvomaskin oikea oppiseen käyttöön täältä (sivua alaspäin scrollaamalla löydät THL:n havainnollistavan videon): https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille.

Huomioithan, että koronan vuoksi tapahtumia saatetaan myös joutua perumaan nopeallakin aikataululla tai järjestämään muuttuvin erityisvalmisteluin, joten seuraathan Linkin viestintää!
Tutustuthan myös ainejärjestömme koronasivustoon: https://linkkijkl.fi/korona

Tiedot

Päivämäärä:
16.9.2020
Aika:
16.00 - 22.00