Yrityksille

Linkki Jyväskylä ry etsii jatkuvasti erilaisia yhteistyökumppaneita. Yrityksien ja opiskelijoiden välisen yhteistyön tarkoituksena on tarjota työelämän edustajille ja opiskelijoille mahdollisuuksia kohdata ja tutustua toisiinsa molempia hyödyttäen. Lisätietoja erilaisista yhteistyömahdollisuuksista saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen yritysvastaava(at)linkkijkl.fi.


Yritysvastaava Emilia Varonen
Puh. +358 40 589 7516
yritysvastaava@linkkijkl.fi

Yritysvastaava Anna Arikainen
Puh. +358 40 701 4252
yritysvastaava@linkkijkl.fi

Yhteistoimintamuodot

Yhteistyökumppanuus

Yhteistyökumppanuus on Linkki Jyväskylä ry:n monipuolisin ja näkyvin yhteistyötapa yrityksille. Yhteistoimintamuotoja on monia ja yhteistyötoiminta räätälöidään aina molempien osapuolien tarpeet huomioon ottaen. Yhteistyökumppanuus siis voi sisältää melkeinpä mitä vain. Suosituimpia toimintamuotoja yhteistyökumppanuudessa ovat perinteisesti olleet yritysvierailut, logot opiskelijahaalareissa sekä näkyvyys ainejärjestötiloissa, ainejärjestömme järjestämissämme tapahtumissa ja nettisivuillamme.

Haalarimainokset

Haalarimainokset ovat oiva tapa näkyä myös muille kuin tietotekniikan opiskelijoille, sillä oman pääaineen haalareita pidetää päällä yleensä kaikissa opiskelijatapahtumissa. Linkin haalarivärit ovat hieman normaaleista yksivärisistä haalareista poikkeavat, sillä linkkareiden haalarit ovat sini-mustat. Haalarimainospaikka on yksi suosituimmista yhteistyötavoistamme.

Vuosijuhlatuki

Perinteitä kunnioittaen Linkki Jyväskylä ry juhlii mennyttä vuotta arvokkailla vuosijuhlilla. Osallistujina ovat kaikki fukseistamme alumneihin, yhteistyökumppaneihin sekä kutsuvieraisiin. Vuosijuhlien tukeminen on oiva tapa tulla tutuksi monille juhlijoille. Tarjoamme myös mahdollisuutta tulla paikan päälle puhumaan vierailijoille. Haemme tukijoita erityisesti nyt, sillä vuosijuhlat ovat jo melkein nurkan takana. Otathan yhteyttä yritysvastaaviimme, jos kiinnostuit!

Instanssituki

Digitaalisen tekemisen Instanssi on Linkki Jyväskylä ry:n järjestämä vuotuinen demopartytapahtuma, joka on matalan kynnyksen tapahtuma kaikille IT-alasta ja ohjelmoinnista kiinnostuneille. Yrityksien on mahdollista tukea tapahtumaa sekä tulla paikan päälle puhujaksi, workshopin vetäjäksi tai esittelemään itseään ja yrityksensä toimintaa. Tänä vuonna Instanssi järjestetään nelipäiväisenä tapahtumana 1.3.-4.3.2019.

Instanssi -nettisivut.

Yritysvierailut

Järjestämme yhteistyöyrityksiimme myös perinteisiä yritysvierailuja, eli excuja. Yleensä exculla on muun muassa esittely yrityksen toiminnasta, yrityksen työntekijöitä kertomassa yrityksessä työnskentelystä, kenties jopa entisiä tietoteknikoita kertomassa omasta urakehityksestään ja nykyisestä työpaikastaan. Esittely voi myös sisältää jotain vähän toiminnallisempaa, kuten hauskoja ongelmanratkaisutehtäviä, workshoppeja tai yleistä tutustumista edustajien ja opiskelijoiden välillä.

Muita yhteistyömuotoja?

Yhteistyömuotomme eivät ole rajoittuneet yllä oleviin, ja olemmekin aina avoinna uusille ehdotuksille. Muita potentiaalisia yhteistyömuotoja ovat mm. workshopit, uusimpiin teknologioihin liittyvät teemaillat, kannatusjäsenyys ja muiden erilaisten tilaisuuksien sponsorointi. Kuulemme mielellämme myös Teidän ideoitanne!